Friday, 6 June 2014

Hot These Days | Elie Saab Spring Summer 2014/2015

  Hello girls, how are you? Astăzi vreau să împărtășesc cu voi câteva impresii despre una din tendințele propuse de marile case de modă pentru vara lui 2014, anume print-ul floral care pe lângă faptul că își păstrează autonomia (fiind îmbrățișat cu succes de cei de la Dolce & Gabbana, Christian Dior sau Burberry Prorsum - pentru a trece în revistă doar câțiva dintre ei ) aduce cu sine și acel parfum îmbietor al trecutului, fiind asociat de cele mai multe ori cu ideea de "vintage."
De cealaltă parte se situează sentimentul pe care acestea îl lasă să se întrevadă printre petalele lor, făcându-ne astfel să ne întrebăm dacă nu cumva există ceva mai romantic (tocmai prin simplitate ) decât florile. A nu se înțelege însă că sunt adepta unor romanțiozități duse la extrem. Nu. În general, găsesc a fi romantice acele lucruri simple care îți parvin atunci când te aștepți mai puțin.
Iar modalitatea în care Elie Saab a exploatat acest print în colecția sa de primăvara/vară 2014 este absolut breathtaking, acesta fiind scos în evidență fie prin contrast cu alb, fie prin aplicarea directă pe dantelă sau alte materiale prețioase. Dovada? Minunățiile de mai jos! :)
Source: Pinterest (you can follow me here for more inspirational pics. P.S. I'll follow back!)


No comments:

Post a Comment