Sunday, 16 February 2014

My favourites these days


Hello darlings ce mai faceți? Aveam de foarte mult timp în plan sa fac o postare cu favoritele lunii în curs însa cum timpul ne este uneori cel mai mare inamic aceasta nu a reușit să se materializeze până acum când, profitând de o oarecare libertate, mi-am spus că este momentul oportun de a "așterne" pe hârtie (ce-i drept, virtuală) cele câteva produse (majoriatatea Avon sau Oriflame) care mi-au înseninat zilele friguroase ale lui Faurar, făcându-le astfel mai ușor de suportat  ;). So without further ado here they are:
                          ❤  Skincare

 Indiferent de anotimp, îngrijirea trebuie să constituie una din preocupările noastre zilnice pentru că este modalitatea prin care corpul nostru este apărat de multitudinea de factori externi, nocivi cu care suntem "bombardați" on a daily basis prin diferite căi; mai mult, el reprezintă bunul cel mai de preț și de aceea o atenție sporită este necesară nu numai pentru beneficiile exterioare pe care le obținem astfel, ci și echilibrul interior, pentru acea stare de bine care ne învăluie de fiecare dată cand alegem să se depărtăm de stresul cotidian printr-un răsfăț ca la carte. Mie îmi plac foarte mult cele două creme pe bază de unt de cacao de la Avon, cea pentru corp și cea pentru față care pe lângă textura ușoară au și un miros delicios și pot spune că am văzut rezultate încă de la început (mai ales în cazul celei pentru față). 


 
Următoarele pe listă sunt cele două creme pentru mâini Avon Planet Spa Blissfully Nourishing cu extracte de ghimbir și unt de shea african pentru o hidratare intensă și cea 2 în 1 de la Oriflame pe bază de ulei de migdale dulci ; untul de shea și uleiul de migdale sunt recunoscute pentru calitățile lor de hidratare, de protecție și condiționare atât a pielii, cât și a părului afectate sau deteriorate de soare, vânt sau alți factori externi.


Nu numai îngrijirea mâinilor este importantă, ci și cea a picioarelor: chiar daca este iarnă și nu mai purtăm minunații pantofi peep-toe sau săndăluțele versatile cu talpă joasă nu trebuie să uităm de pielea picioarelor noastre care tinde să devină uscată mai ales că purtăm foarte des șosete și încălțăminte închisă. Preferatele mele sunt cea cu extract de lavandă de la Avon (pe care o folosesc împreună cu masca din aceeași gamă), o adevărată minune pentru că lasă picioarele moi și catifelate, plus că senzația de greutate dispare și cea cu extracte din floare de portocal și ulei din germeni de grâu cărora li se alatură un miros ușor mentolat; asemeni celei de la Avon și aceasta are o textură destul de light care lasă pielea hidratată și catifelată.                                                                Hair

În ceea ce privește produsele pentru păr, favoritele mele luna aceasta sunt masca cu extract de caviar negru Luxury Spa care lasă părul foarte moale și mătăsos după spălare, serul pentru vârfuri deteriorate, consacrat deja în my hair routine ce oferă un păr regenerat după o serie de aplicări succesive alături de balsamul leave-in de la Gliss pe bază de colagen marin și cheratină lichidă.


                                    Favourite Fragrance of the Month
                                    ♛ Herve Leger Intrigue ♛

Pur și simplu îl ador, este minunat!! Lansat în anul 2012 parfumul reprezintă un melanj seducător de note orientale și miresme florale ce se împletesc armonios dând naștere unei esențe unice, greu de uitat. Notele de floare de câmp, floare de bumbac și piper se amestecă delicat cu cele de trandafir, frunze de arbore de mătase și ceai, desăvârșindu-se prin accentele lemnoase date de mosc, boabele de tonka și cașmeran. Fiind o iubitoare de esențe exotice m-am îndrăgostit pe loc de el și de aceea a fost un parfum pe care  trebuia inevitabil să îl adaug colecției mele. :)


Voi ce produse preferate aveți luna aceasta? :)No comments:

Post a Comment