Thursday, 27 February 2014

Far from the Madding Crowd

Sau cum sa lasi deoparte toate grijile si sa te bucuri putin de acele clipe minunate, dar atat de simple in esenta lor... Inarmata cu haine destul de groase (insa nu suficient de groase pentru o natura dezlantuita) si cu acest gand pe post de mantra in minte am pornit spre un oras care imi trezeste - pe langa sumedenia de amintiri frumoase- acel sentiment de caldura. Si mai ales, este micul meu refugiu atunci cand mi se face un dor imens de mare. Uitasem. Asemeni Bucurestiului, mai pastreaza inca reminiscente ale unei indepartate perioade interbelice, mica mea slabiciune.
Plimbandu-ma pe plaja pustie, dar viu animata de prezenta pescarusilor, mi-au revenit in minte toate acele mici detalii care ne infrumuseteaza existenta, care ne ajuta sa uitam de momentele neplacute si in care ne refugiem ori de cate ori simtim nevoia de liniste, departe de tumultul orasului.  Atat de banal si, totusi, cu un impact atat de puternic asupra noastra.
Dupa o noapte furtunoasa, petrecuta la un eveniment in familie, o astfel de escapada a fost mai mult decat binevenita, as putea spune chiar un soi de energy boost, proaspat, reconfortant. Si, mai ales, gratuit. Asa vin lucrurile simple.

                                                                  #weirdhairmoment


No comments:

Post a Comment